menü

Jogi nyilatkozat

A www.burgerking.hu tartalmazhat linkeket más oldalakra is, a Fusion Befektetési Zrt. azonban nem felelős ezen internet oldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.


A www.burgerking.hu tartalmazhat linkeket más oldalakra is, a Fusion Befektetési Zrt. azonban nem felelős ezen internetoldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. A Fusion Befektetési Zrt. az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.

Az adatkezelés célja, hogy az Ön és cége adatait tároljuk és a megadott információk alapján Önt kívánságának megfelelően üzleti ajánlatokról, akciókról tájékoztassuk. Amennyiben Ön a regisztrációt követően adatai további felhasználását meg kívánja szüntetni, ezt a Fusion Befektetési Zrt. elérhetőségein vagy emailben (fusion@fusionrt.hu) bármikor jelezheti, és ez esetben adatait töröljük. Ennek megfelelően a kérdőív kitöltői elfogadják, hogy a Fusion Befektetési Zrt. a kitöltők adatait marketing célokra felhasználhatja.

Amennyiben Ön a személyes adatok között megadja pontos címét, mobil hívószámát és email címét, úgy hozzájárul ahhoz, hogy üzleti ajánlatokkal telefonon, faxon, levélben, SMS-ben és emailben is megkereshető legyen.

TRADEMARKS AND COPYRIGHTS
All trademarks, logos, and service marks displayed on the Website are registered and unregistered Trademarks of BURGER KING® Corporation or its wholly owned subsidiary, BURGER KING® Brands, Inc., and/or third parties who have authorized their use (collectively the "Trademarks"). Users may not use, copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, distribute, or modify these Trademarks in any way. The use of BURGER KING® Corporation's trademarks on any other website is strictly prohibited. All of the materials contained on the Website are copyrighted except where explicitly noted otherwise. BURGER KING® Corporation will aggressively enforce its intellectual property rights to the fullest extent of the law, including the seeking of criminal prosecution. BURGER KING® Corporation neither warrants nor represents that your use of materials displayed on the Website will not infringe rights of third parties not owned by or affiliated with BURGER KING® Corporation. Use of any materials on the Website is at User's own risk.

Írd meg véleményed!
Éttermek
Éttermek
}
Tovább a karrier oldalra!